Älska mig

En Svensk dramafilm om en tjej som blir mobbad.
Flickan kränks varje dag i skolan, hon sitter på toaletten innan varje lektion för att folk inte ska se henne sitta själv.
Den är rätt så okej, väldigt hemsk film.. Just därför att en del av det kan hända i verkligheten.
2,5 av 5 stärnor.
/sandra

Colombiana

Asbra film som handlar om en tjej vars föräldrar blir mördade och hon reser till sin farbror i USA.
När hon kommer till USA blir hon uppväxt till e yreksmördare.
Det hon är ute efter är att döda mannen som lät döda hennes föräldrar
3,5 av 5 stjärnor! :D

Percy Jackson

Hola bitches!
Förr förra helgen eller ngt sånt där så träffade jag Emma på fritiden, vi såg en riktigt AWESOME film som heter: Percy Jackson eller något liknande, något med nån åskvigg hette det oxå.... ah, men iaf så fick jag i uppdrag att skriva om den. Just för att jag inte sett den förut ;)
Iaf så var den rätt så grym!
Filmen handlar om en kille som får veta att han är halvgud, son till Poseidon (tja, jag kan stava till antika gudar).
Filmen är redigt bra och jag vill ge er en stor klapp på rôven så att ni kan ta er upp från sängen/soffan/datastolen och se den NU!
4,5 av 5 stjärnor mina vänner!
Titta gärna på trailern här nere oxå!

Nytt

En ny design, men vissa saker ska ändras... så som headern, texten i menyn och lite små detaljer ;)
men enjoy en ännu bättre filmblogg!
Tryck f5 ifall du inte kan se den nya designen!

Los ojos de Julia.

Jag (Sandra) har tillbringat en vecka i sälen med skidor och lite serietittning ;) kan ju säga att två säsonger av The vampire diaries är sedda...
Iaf så såg jag en härlig spansk skräckis på ägen hem från sälen.
hoppa fram till typ 0:30 så börjar trailern ;)
iaf.. det första jag vill säga är: underskatta aldrig spansk skräck! Bara för att det inte är amerikanskt så är det inte dåligt. Tvärtom, det är så sjukt mycket bättre än de flesta skräckisar jag sett..
Filmen fångar en och man sitter där och är rätt så livrädd... dom verkar ha klickat alting rätt på precis rätt ställen.
Se filmen om ni vill se en välgjord film som är lite annourlunda i skillnad mot de vanliga amerikanska saw och scream filmerna.
Filmen handlar om en tjej som sakta förlorar sin syn. Hon ser saker suddigt och i dunkelt ljus kan hon knappt skilja konturer, ibland får man ser hur hon ser det och det är obehagligt.
Flickans namn är Julia och hon hade en syster som tog sitt liv ett år efetr hon förlorat sin syn och nu är hon på väg att göra det oxå, hon tror att en man följer efter henne. Men det är ingen som har sett mannen.
Filmen är riktigt läskig på vissa ställen och kan skrämma ihjäl en i få stunder.. Vill ni ha mardrömmar, så se denna en sen kväll själv.
4 av 5 spöken ;)

The Social Network.

Såg klart The Social Network i skolan idag, och den var faktiskt rätt bra. Intressant och rolig ibland. Det är iallafall en film man måste se. Innan vi såg den i skolan har jag tänkt att se den flera gånger, men har hört att den är lite seg, men det var den verkligen inte. Och som sagt den är rätt rolig oxå.
EMMA♣

10 snyggaste rollkaraktärerna (killar)

- Tom Cruise som "Pete Mitchell" i Top Gun
Killen är snygg, sexig och har en underbar personlighet! vad mer kan man önska sig?
- Drew Van Acker som "Jason Di Laurentis" i säsong två av Pretty Little Liars
Jason, Jason.. Du är ung och snygg.. du är alla flickors dröm, wanna join me in bed? (ögongodis, hemskpersonlighet)
- Logan Lerman som "Percy Jackson" i Percy Jackson och kampen om åskviggen
En pojke.. men en gullig pojke som har otroligt mycket mod och han får gärna rädda mig från en drake. Save me Percy, Save me!
- Ian Somerhalder som "Damon Salvatore" i Vampire Diaries
En mystisk sexig kille som  är ondare än ondast, men trots allt det kan jag inte motstå honom! Vill du bita mig och göra mig till din flickvän i oändlighet, Damon?
- Ed Westwick som "Chuck Bass" i Gossip Girl
Läskig kille som har svårt att binda sig, men att leka är väl inte fel? Killen är mystiskt och efter 5 säsonger kan jag inte göra annat än älska honom!
- Taylor Lautner som "Jacob Black" i New moon
Eyecandy only! Killen har ett stort problem med avundsjuka, men när det kommer till saken så är det väll ingen som missat hans magnifika mag-, arm- och ryggmuskler?
- Johnny Depp som "Jack Sparrow" i alla Pirates of the Carribean
Grr, även fast tjejerna i filmen inte gillar honom så är hans lite fjolliga personlighet pricken över i:et och han är sexigare än sexigast!
- Alex Pettyfer som "Kyle" i Beastly
Killen är ett as... men han förändras and so on and so on. Iaf så är han så sjukt snygg/söt.. Hans hunögon går inte att undvika!
- Jesse Metcalfe som "John Tucker" i John Tucker must die.
Jag tycks falla för killar som är as, för här är ännu ett! En riktigt player, men han gör allt för sin motspelare och det gör honom snyggare. Snygg pöjk här alltså!
- Tyler Blackburn som "Caleb" i Pretty little liars
Åhh, här smälter jag som smör i solen.. hans léende får mig att falla i trans och skulle jag hamnat med han i duschen som Hanna skulle jag nog inte bara springa därifrån ;)


Killarna är satta utan inbördes rangordning!

/Sandra (Men enligt säkra källor så håller Emma med)

Jane by Design.

Jag har börjat titta på ännu en ny serie som nu har startat (förra veckan var säsongsprämieren i USA). Och nu efter att ha sett 2st avsnitt måste jag faktiskt tipsa om den. Jag tycker faktiskt att den verkar riktigt lovande!
EMMA♣

I know what you did last summer..

En speciell skräckfilm.. För dom som har sett skräckfilmer ofta så är det väldigt lätt att lista ut när mördren dyker upp, när han anfaller och när han lyckas.
Filmen är från 97 och är faktiskt rätt så välgjord för att vara så gammal.
Gillar ni skräckisar där mördaren är "allsmäktig" och skrämmer skiten ur en så är detta en rekommendation.
Jag satt och såg filmen själv klockan två på natten... och jag somnade inte lätt efteråt. (jag tycker skräck som man inte "hoppar" till på är bra.. sån som man hoppar till på blir jag väldigt lätt rädd för)
Så se denna med ett skönt gäng kompisar och lite snacks så är denna filmen lite halvtråkig... Då är Friday the 13th (nyinspelade) ett alternativ... lite värre och mycket läskigare!!
/Sandra

Mentalsjukhuset.

Tänkte bara lägga upp min och tre klasskompisars "skräck"film som vi gjort i skolan. Det var den större uppgiften vi fick under den korta kursen, så den är väl inte riktigt perfekt (kan man inte precis säga om skådespelet heller) men det var kul att göra och är faktiskt väldigt nöjd!
Vore kul med respons om vad ni tycker om den:)

♣EMMA♣

The Lord of the Rings: The Two Towers.

Idag har jag sett mitten filmen av The Lord of the Rings, jag har sett den en gång tidigare och då tyckte jag att filmen var väldigt seg. Idag insåg jag dock att den The Two Towers faktiskt är bra! Inte bättre än 1an och 3an såklart. Även om jag inte tycker att Sagan om Ringen är superduper bra är det ändå något man måste ha sett, minst en gång i sitt liv!
EMMA♣

Harry Potter 1-7 Box Limited Edition Blu-Ray.

Jag skrev ju för ett tag sen att jag hade fått min älskade HP box, men att det inte verkade vara så mycket extramaterial som jag hade trott. Men jag tänkte bara skriva att det var väldigt mycket extramaterial!!
(Tror dock att den är helt slutsåld nu)


EMMA♣

Pretty little liars och Switched at birth

Nu har jag börjat se om PLL igen... kände att jag behövde komma ihåg lite grejer ;)
Sen har även emma fått mig att börja se på Switched at birth!
Den serien är sjukt bra!! gillar den redan efter någr avsnitt... Så ETT STORT TIPS TILL ER -> se på Switched at birth.
/Sandra

Kronjuvelerna.

Idag (2 Januari 21:00) börjar svt sända filmen Kronjuvelerna, den är uppdelad och kommer att sändas i 3 delar den 2,3&4 Januari klockan 21:00. Jag ska helt klart titta, har inte sett filmen än.

EMMA♣

Svar på Kommentar.


Svar: Jag borde kanske ha skrivit det i inlägget, men alla dehär serierna börjar sändas i USA dessa datum(Det är alltså mer sända avsnitt i USA än vad som har hunnit sändas i Sverige än) Alla serier som jag kollar på ser jag på datorn, på en sida man streamar videor. Där kommer avsnittet upp dagen efter de har sänts i USA eller det landet som sände serien först(t.ex. England) Så om du vill se PLL på datorn som jag gör kommer avsnitt 14 ut den 3 på datorn. :)
Jag har gjort ett inlägg om den här sidan för ett tag sen, här är den igen: http://emmsandra.blogg.se/2011/november/hur-man-lattast-och-lagligast-kollar-pa-ser.html

EMMA♣

Serier som börjar i Januari.

I Januari börjar 11 serier igen efter säsongsuppehåll/säsongsavslutning som jag ser på.Rekomenderar även alla dessa till er.

2 Januari -Pretty Little Liars & The Lying Game

3 Janurai -Switched at Birth

4 Januari -Suburgatory

5 Januari -The Secret Circle & The Vampire Diaries

8 Januari -Once Upon A Time

11 Januari -One Tree Hill

17 Januari -Glee & New Girl

23 Januari -Hart of Dixie2 andra serier jag ser fram emot som inte har premiär i Januari: Teen Wolf(14 Juli) & Awkward(Sommaren 2012)


EMMA♣